Прослава на 1-годишнината на Канцеларијата на TTM Group

 

Групацијата ТТМ е основана во 2011 година и главно произведува алатки за штанцување на метал, калапи за штанцување, тела и опрема за автоматизација за автомобилската индустрија.Од своето основање, ние се придржуваме до принципот на „интегритет, иновативност и взаемна корист за клиентите и ТТМ“ и се придржуваме до патот на независни иновации и развој.

Имаме три професионални фабрики и една канцеларија, вклучувајќи фабрика за автомобилски тела, фабрика за алати за проверка на автомобили, фабрика за автомобилски калапи и делови за обработка на ЦПУ.

https://www.group-ttm.com/checking-fixture/

Канцеларијата има силен деловен тим за да обезбеди висококвалитетни услуги за клиентите во глобалната автомобилска индустрија.

Дизајн и изработка на сложувалки за заварување на самото место, тела за лачно заварување и станица за заварување и така натаму затела за автомобилско заварувањефабрики.

https://www.group-ttm.com/welding-fixture/

Дизајн и производство на монтажни метални делови за проверување тела, монтажни пластични делови за проверка на тела, тела за проверка на топло формирање, и метални панели за проверка на тела и така натаму зафабрика за тела за проверка на автомобили.

Дизајн и производствоавтомобилски печат умира, алатки за печатиФабрики за делови за обработка на ЦПУ, производство на калапи за штанцување автомобили и обработување на автомобилски метални делови итн.

https://www.group-ttm.com/stamping-tools-dies/


Време на објавување: јули-05-2023 година